Sijoitusasiantuntijan tehtävänä on kertoa asiakkaalle, että riskisijoittaminen ei ole helppoa. Hyvä tuotto on ansaittava pitkäjänteisellä työllä, kurinalaisuudella ja päättäväisyydellä.

Vain rahastokauppiaan esitteessä on tarjolla hyvää tuottoa kaikille.

Mika Hyttinen
Tinpie Oy 

Sijoittajat ansaitsevat parempaa tuottoa

Toimiva riskisijoittaminen on yksinkertaista, mutta ei helppoa. Ensin valitaan riskit huolella ja sitten niitä omistetaan kärsivällisesti. Tinpie Oy haluaa palvella kaikkia niitä sijoittajia, jotka ovat aidosti kiinnostuneita oman sijoittamisensa kehittämisestä.

17.2.2016 Helsinki - sijoituskirjailija ja sijoittaja Mika Hyttinen
17.2.2016 Helsinki - sijoituskirjailija ja sijoittaja Mika Hyttinen
  • En koskaan anna arvioita huomisen tai seuraavan viikon kurssikehityksestä. Tällaiset arviot vain sekoittavat päätöksentekoa.
  • Tuotamme materiaalia, jotka helpottavat sijoittajia tekemään yksinkertaisia, vähäriskisiä ja tuottavia sijoituspäätöksiä.
  • Haluamme saavuttaa ja säilyttää luotettavan sijoitusinformaation tuottajan aseman ja kehitämme uusia omistamista tukevia palveluja.

Keskity ja erikoistu. Valitse riskisi huolella.

Sijoittajia on jo noin 50 vuoden ajan aivopesty siihen uskomukseen, että ei tarvitse ymmärtää mihin sijoittaa, kunhan hajauttaa sijoituksensa. Mielestäni tämä ei ole riittävän hyvä ohjenuora sijoittajalle. On aina tärkeää tarkkaan miettiä, mihin sijoittaa.

Ihmisten mielestä fokus tarkoittaa sitä, että sanotaan kyllä niille asioille, joihin halutaan keskittyä. Fokus ei lainkaan tarkoita sitä. Se tarkoittaa ein sanomista sadalla muulle hyvälle idealle, joita on tarjolla. Sinun on valittava tarkasti. Olen itse asiassa yhtä ylpeä monista asioista, joita emme tehneet kuin niistä, jotka teimme.  

Steve Jobs
Apple 

Haluatko kehittyä sijoittajana? Varaa aika tapaamiseen (124 eur/45 min)

Color Skin

Nav Mode