Vaurastu kuin Warren Buffet

978-952-14-2274-4_Vaurastu_kuin_Warren_Buffett_3d.jpg_17

Ota oppia maailman parhaalta!

Älä koskaan häviä rahaa!

Buffett aloitti sijoittajauransa kuten moni muukin valitsemalla tunnuslukujen perusteella halpoja osakkeita. 20 vuoden arvosijoittamisen jälkeen hän oivalsi omien virheidensä kautta, että vanhat opit eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla.  Halvan ostohinnan ja laajan hajauttamisen sijaan on tuottavampaa keskittyä ymmärtämään sijoituskohde tarkasti.  Tällaisten yhtiöiden löytäminen  on vaikeaa, mutta et pääse riskiä pakoon tekemällä satoja ylimalkaisia sijoituksia.

 

  • Hajauttaminen ei takaa hyvää tuottoa eikä alhaista riskiä
  • Suurin riski piilee sijoittajassa itsessään

Tilaa tänään Talentumin kirjakaupasta hintaan 45€!

En muista koskaan aikaisemmin lukeneeni yhtäkään kirjaa ”yhdeltä istumalta”. Nyt sekin on tapahtunut. En tiedä kertooko Hyttisen teoksen ahmiminen yhdellä kertaa eniten kirjan suhteellisen pienestä sivumäärästä, sisällön mielenkiintoisuudesta vai kenties tekstin helppolukuisuudesta, mutta tällä ei liene merkitystä. Hyttisen teosta voi joka tapauksessa luonnehtia kaikilla näillä piirteillä.

Random Walker
Yksityissijoittaja ja sijoitusbloggaaja

Kirja on erittäin johdonmukainen ja sisältää erinomaisia nykyaikaisia esimerkkejä Buffettin sijoitusfilosofian hyödyntämisestä. Kirjaa lukiessa todella huomaa, että Hyttinen tietää, mistä puhuu.

Aion ensi kesän aikana lukea sen jopa uudestaan, sillä tämä on minun kategoriassani ”miljoonan dollarin kirja”. 

Omistamisen jalo taito -sijoitusblogi

Olen aloittanut salkkuni läpikäynnin. Tajusin lukiessani Mika Hyttisen kirjaa Vaurastu kuin Warren Buffett, että en huomioi tarpeeksi tulevaisuuden näkymiä sijoituspäätöksissäni.

Warren Fyffet -sijoituspäiväkirja

Color Skin

Nav Mode