Luovu Ajoittamisesta – Tuplaa Tuottosi

978-952-14-2803-6_Luovu-ajoittamisesta_3d.jpg_8

Tuplaa tuottosi!

On parempi ostaa halvalla kuin kalliilla

Tämä tosiasia unohtuu helposti, kun teemme sijoituspäätöksiä. Nousevien kurssien aikana sijoittajien halu ostaa osakkeita kasvaa, ja asiantuntijat auttavat iloisesti tuotonnälkäisiä asiakkaita riskisijoittamisen saloihin. Kun osakekurssit epävarmuuden kasvaessa kääntyvät lasku-uralle, ostointo hiipuu ja asiantuntijatkin suosittelevat turvallisemmilta tuntuvia vaihtoehtoja. Näin suurin osa sijoittajista päätyy ostamaan kalliilla ja jättää halvat osakkeet ostamatta. Ennalta ei voi tietää, onko tänään paras päivä ostaa osakkeita. Oikean ostopäivän miettimisestä eli ajoittamisesta on parasta luopua ja keskittyä hyvien sijoituspäätösten tekemiseen.

  • Oikein hyviä ostotilaisuuksia avautuu harvoin
  • Kun tilaisuus avautuu, on toiminnan eikä odottamisen aika
  • Jos vain seuraat laumaa, päädyt lauman alhaiseen tuottoon

Tilaa tänään Talentumin kirjakaupasta hintaan 45€!

Mika myös kyseenalaistaa kirjassa sijoitusneuvojien neuvot hajauttamisesta ja riskistä. Tämän lisäksi kirjasta löytyy myös neuvoja indeksisijoittajalle miten päästään keskimääräistä parempaan tuottoon. Vaikka jollain tasolla tiesinkin suurimman osan kirjan annista Mika twitterissä seuranneena oli kuitenkin hyödyllistä lukea niistä asioista tarkemmin. Suosittelen lämpimästi tämän kirjan lukemista kaikille pitkän tähtäimen sijoittajille.

Matkalla vaurauteen -blogi

Sijoittaja Mika Hyttinen arvioi kirjassaan Luovu ajoittamisesta – Tuplaa tuottosi, että sijoittajien pitäisi luopua ajoittamisesta. Hyttisen mielestä suomalaisten osakesäästäjien tuotot ovat jääneet turhan vaatimattomiksi. Hän haluaa asiaan muutoksen.

Hanna Eskola
Kauppalehti

Arvosana: 9+/10

Thomas Brand
Business developer, Nordnet

Mainosvideo

Color Skin

Nav Mode